13.05.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

SAD

I KENNEDY IMAO SEKSUALNE ODNOSE S MLADOM PRIPRAVNICOM

I KENNEDY IMAO SEKSUALNE ODNOSE S MLADOM PRIPRAVNICOM
I američki predsjednik John Kennedy imao je seksualne odnose s mladom pripravnicom u Bijeloj kući, tvrdi u svojoj novoj knjizi američki novinar Robert Dallek, koji je nedavno otkrio neke dosad nepoznate dokumente o vremenu dok je John Kennedy bio u Bijeloj kući. To znači da predsjednik Bill Clinton, koji je zbog “Afere Lewinsky” umalo izgubio predsjedničko mjesto, nije bio prvi predsjednik, koji je imao seksualne odnose s nekom mladom dobrovoljkom.
Dallek tvrdi da je to otkrio na temelju pisanog svjedočanstva, što ga je u dokumentaciji knjižnice posvećene predsjedniku Kennedyju ostavila nekadašnja službenica Bijele kuće Barbara Gamarekian. Ona je to svoje svjedočanstvo napisala, kako bi budućim istražiteljima o predsjednikovanju Johna Kennedyja dala za internu upotrebu i neke dodatne podatke o načinu kako je funkcionirala Bijela kuća u Kennedyjevo vrijeme, te što se događala iza kulisa. Dallek je na to njeno svjedočanstvo naišao sasvim slučajno, pronašao tamo podatak kako je Kennedy održavao seksualne odnose s jednom pripravnicom, te je nagovorio da dopusti da se ti detalji iz tog njenog svjedočanstva objelodane.
Barbara Gamarekian kaže da se sjeća samo imena te 19-godišnje djevojke, ali ne i njenog prezimena, ali nije željela otkriti niti to ime. Ona kaže da ta djevojka nije znala ništa od poslova, koji su se tražili u Bijeloj kući, nije znala čak niti tipkati na stroju, ali je svejedno bila stalno u Kennedyjevoj blizini, te ga pratila i na putovanja, a očito je služila samo zato da Kennedy, koji je bio veliki ljubitelj žena, može zadovoljiti svoje seksualne porive.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika