06.12.2006. / 10:59

Autor: Ana Kirin

George Clooney oplakuje svoju svinju

George Clooney tuguje zbog smrti svog kućnog ljubimca, svinje stare 19 godinaGeorge Clooney tuguje zbog smrti svog kućnog ljubimca, svinje stare 19 godinaHollywoodska zvijezda George Clooney u koroti je nakon smrti svoje svinje. Njegov kućni ljubimac, star 19 godina umro je prirodnom smrću. Glumac je sa svojim voljenim Maxom živio u svom hollywoodskom domu, a čak su zajedno i spavali u istom krevetu kada u njemu nije bila neka Clooneyjeva pratilja.

"Bio je već stvarno staro prase. Istinski sam tužan jer je on bio važan dio mog života," izjavio je Clooney, te dodao: "Ovo je bila loša godina za moje kućne ljubimce. Imao sam i buldoga koji je također umro ove godine." Još je komentirao kako je "nevjerojatno kako životinje postanu važan dio obitelji". Međutim, Clooney ne namjerava zamijeniti Maxa. "Mislim da je Max ispunio sve moje potrebe za svinjama", kaže.

Fotogalerija

  • George Clooney tuguje zbog smrti svog kućnog ljubimca, svinje stare 19 godina
  • 'Max je dugo bio važan dio mog života,' izjavio je Clooney
  • Svinja je čak spavala s njim krevetu kada u njemu nije bila neka Clooneyjeva pratilja
  • Ove godine ostao je i bez svog buldoga

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika