08.12.2006. / 16:20

Autor: Lucija Božić

Paris Hilton:''Nisam spavala s Britney''

Britanske novine su, 2. prosinca, objavile slike na kojima se vidi kako se Paris ljubi s MTV zvijezdom iz Venezuele Eglantinom Zing te su tvrdile kako su Paris i Britney spavale zajedno za vrijeme njihovog boravka u Las Vegasu.

Paris Hilton je odbacila tvrdnje da je spavala s Britney SpearsParis Hilton je odbacila tvrdnje da je spavala s Britney SpearsParis Hilton je odbacila navode da je bila seksualno intimna sa svojom novom najboljom prijateljicom Britney Spears i tvrdi kako su samo bliske prijateljice. Britanske novine su objavile slike na kojima se vidi kako se Paris ljubi s MTV zvijezdom iz Venezuele Eglantinom Zing te su ustvrdile kako su Paris i Britney spavale zajedno za vrijeme njihovog boravka u Las Vegasu. Jason Alexander, bivši suprug Britney Spears, s kojom je bio u braku 55 sati, nedavno je u jednom intervjuu dao naslutiti da je Britney biseksualna. ''Sviđale su joj se druge djevojke, ali nismo ništa poduzimali u vezi toga.'' Glasnogovornik Britney Spears Elliot Mintz odbacio je sve ove navode rekavši kako je sve to suludo. Odnedavno samohrana majka, Britney Spears nedavno je bila kritizirana zbog učestalih noćnih izlazaka s Paris Hilton.

Fotogalerija

  • Paris Hilton je odbacila tvrdnje da je spavala s Britney Spears
  • Paris i Britney su postale nerazdvojne otkako je Britney podnijela zahtijev za rastavu braka
  • Britney iz svog drugog braka ima 2 sina
  • Britney je odlučila nadoknaditi 2 godine braka i boravka u kući razuzdanim zabavama

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika