13.12.2006. / 10:42

Autor: Stjepan Marković

VELIKA BRITANIJA

Serijski ubojica ubio pet prostitutki

Policija na konferenciji za novinare priznala je da nema konkretnih tragova, te je pozvala ubojicu da se sam preda

U okolici Londona, nedaleko od Ipswicha, pronađena još dva tijela nestalih prostitutki. Policija je u posljednjih deset dana pronašla tijela pet ubijenih prostitutki, pa strahuje da je riječ o serijskom ubojici. Niz ubojstava prostitutki oko Ipswicha počeo je ubojstvima Gemme Adams, čije je tijelo pronađeno 2. prosinca, Tanie Nicol, pronađene 8. prosinca i Anneli Alderto pronađena 10 prosinca . U utorak poslijepodne su pronađena tijela Annete Nicholls koja je proglašena nestalom 4. prosinca i Paula Clennell koja je nestala u 9. prosinca.

Paula Channell dala je 5. prosinca intervju britanskoj komercijalnoj televiziji ITV u kojemu je rekla da se boji za vlastitu sigurnost i da je svjesna opasnosti, ali da je spremna vratiti se na ulicu jer joj je potreban novac. U svom intervjuu, prije nego što je ubijena, primijetila je da zbog ubojstava na ulicama ima puno manje prostitutki i mušterija.

Policija na konferenciji za novinare priznala je da nema konkretnih tragova, te je pozvala ubojicu da se sam preda. Tijela ubijenih prostitutki nađena su bez odjeće. Za prve dvije žrtve se pretpostavlja da su otrovane, dok se za treću pretpostavlja da je zadavljena, autopsija je još u tijeku. Policija je izjavila da nisu primili nove prijave o nestancima prostitutki.

Vezane vijesti

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Slovenija razmišlja o ukidanju dozvola za barske plesačice

Nakon upozorenja iz nevladinih udruga i diplomatskih krugova da je upletena u trgovinu ljudima, Slovenija će vjerojatno ukinuti izdavanje radnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika