18.12.2006. / 11:59

Autor: Martina Zeković

VELIKA BRITANIJA

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo prostitutki

"Čovjek je uhićen oko 7.20 sati i bit će ispitan tijekom dana", izjavio je istražitelj Stewart Gull

Tom Stephens, radnik u supermarketu kojeg je policija uhitila zbog ubojstva pet prostitutki nedaleko od mjesta Ipswicha, zadržan je u policijskoj stanici u Suffolku. Stephens je osumnjičen za ubojstvo Gemme Adams, Anneli Alderton, Tanie Nicol, Paule Clennell i Annette Nicholls. Predmete iz njegove kuće u Trimleyu, policija je odnijela na ispitivanje.

Pet djevojaka od 19 do 29 godina starosti, nađene su gole u ruralnom području izvan Ipswicha. Sve su radile kao prostitutke, te su koristile drogu. Tijelo dvadesetpetogodišnje Gemme Adams, koja je nestala 15. studenog, nađeno je u potoku u Hintleshamu. Mrtvo tijelo Tanie Nicol nađeno je tijekom policijskog pretraživanja vodenih područja pokraj Ipswicha. Anneli Alderton je nađena u šumi, dok su Paula Clennell i Annette Nicholls pronađene pokraj sela Levingtona.

Stephens je uhapšen u 7.20 sati u ponedjeljak ujutro u selu Trimley. Policija je ranije objavila da će privremeno amnestirati dilere droge u kraju u kojem su ubijene prostitutke ako im pomognu s informacijama koje bi ih mogle dovesti do davitelja iz Suffolka.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika