19.12.2006. / 17:17

Autor: Nacionalova redakcija

EXTRA ZONE

Goran Ivanišević: Svoju Tatjanu nikad nisam prevario

Goran Ivanišević ekskluzivno za Extru progovorio je o tome u kakvim je odnosima s Tanjom Dragović i koliko istine ima u napisima o njihovu prekidu

Posljednjih mjeseci mediji su puni glasina o razlazu Gorana Ivaniševića s Tanjom Dragović, nevjenčanom suprugom s kojom ima četverogodišnju kćer Amber Mariju. Nagađalo se tako da je Tanja Dragović u tajnoj vezi sa zajedničkim prijateljem, vlasnikom City Expressa, Borisom Vidićem, a protiv Slobodne Dalmacije svo je troje aktera tog trača podignulo i sudske tužbe. Potom su u 24 sata objavljene fotografije Gorana Ivaniševića iz Londona s nepoznatom crnkom za koju se kasnije ispostavilo da je zaposlenica Hypo banke.

Usprkos tomu što su se sva dosadašnja nagađanja pokazala netočnima, glasine ne prestaju, a prema najnovijima par se još samo formalno pojavljuje zajedno da bi od javnosti sakrio istinu. Sit svega toga Goran Ivanišević pristao je ekskluzivno za Extru progovoriti o tome u kakvim je odnosima s Tanjom Dragović, koju jedino on zove njenim pravim imenom Tatjana, i koliko istine ima u napisima o njihovu prekidu.

"Najviše me pogađa to što imam kćer koja će to jednog dana možda i čitati. Pokušavam je zaštiti, nikad se ne fotografiram s njom. Ako je slikaju, to je iz daljine. Na primjer, kad su nedavno mojoj sestri opljačkali stan, ja sam bio na naslovnici. Što ja imam s time? A pogotovo moja mala koja je sa mnom na slici", kazao je Goran za Extru.

Na pitanje o trenutačnom satnju svog odnosa s Tanjom odgovorio je: "Imamo vezu koja ima uspone i padove, kao i svaka druga. Ne mogu reći da u osam godina veze nismo imali kriza, ali uz sve te napise još smo skupa. Koliko god su to bile gluposti, priznajem da su ponekad loše utjecale na naš odnos. Normalno da nije uvijek sve bajno. Najlakše je otići, ali mi srećom u nijednoj našoj svađi nismo odlučili prekinuti. A i kako bismo, ipak imamo nešto posebno - napravili smo najvažniju malu osobu u svom životu."

Cijeli intervju s Goranom Ivaniševićem pročitajte u novom broju Extre.

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika