28.12.2006. / 10:41

Autor: Nina Tomljanović

SLUČAJ SELOTEJP

Privremeni prekid istrage se nastavlja

Kovač je prihvatio izvješće sudskih medicinskih vještaka o raspravnoj nesposobnosti Glavaša od 6. prosinca, te zatražio novo izvješće o Glavaševom zdravstvenom stanju 6. siječnja

U četvrtak je podnesena žalba državnog županijskog odvjetništva Osijek (ŽDO) izvanraspravnom vijeću Županijskog suda u Osijeku protiv odluke istražnog suca Marija Kovača o prekidu istrage protiv Branimira Glavaša u tzv. slučaju "selotejp", s prijedlogom da se ta odluka - kao neosnovana ukine, izvijestio je ŽDO.

Zbog Glavaševog teškog zdravstvenog stanja istražni sudac Mario Kovač donio je 20. prosinca rješenje o privremenom prekidu istrage protiv Branimira Glavaša osumnjičenog za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na obali Drave 1991. godine.

Kovač je prihvatio izvješće sudskih medicinskih vještaka o raspravnoj nesposobnosti Glavaša od 6. prosinca, te zatražio novo izvješće o Glavaševom zdravstvenom stanju 6. siječnja.

Vezane vijesti

Drmić se nagodio s USKOK-om

Drmić se nagodio s USKOK-om

Suđenje za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila presuda za ratni zločin Branimiru Glavašu svest će se samo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika