30.12.2006. / 11:20

 

SLUČAJ GLAVAŠ

Getoš-Magdić promijenila iskaz

Gordana Getoš-Magdić, osumnjičenica u slučaju "selotejp", jučer je pred istražnim sucem Županijskog suda u Osijeku, Mariom Kovačem, na istražnom ročištu dala novi iskaz vezano za taj slučaj. Detalji tog iskaza nisu poznati, no glasnogovornik Županijskog suda Miroslav Rožac potvrdio je da je Gordana Getoš-Magdić promijenila iskaz, iako nije htio iznijeti detalje. Njen odvjetnik Krešimir Krsnik ove informacije nije htio niti potvrditi niti demantirati. Neslužbeno se doznaje da promijenila iskaz koji je dala u listopadu, te prema novom iskazu ne tereti nikoga za zločine koji su se dogodili u Osijeku 1991. godine na Dravi.
Glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku Miroslav Rožac danas je također izvijestio da se istražni postupak na Županijskom sudu u Osijeku i dalje vodi protiv šestorice osumnjičenika u tzv. slučaju "selotejp", te da se i dalje ispituju svjedoci.Istražni sudac Mario Kovač 20. prosinca privremeno je prekinuo istragu u tom slučaju za Branimira Glavaša, zbog njegova zdravstvenog stanja.

Vezane vijesti

Drmić se nagodio s USKOK-om

Drmić se nagodio s USKOK-om

Suđenje za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila presuda za ratni zločin Branimiru Glavašu svest će se samo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika