01.01.2007. / 14:38

Autor: Nacionalova redakcija

NOVA GODINA

Doček 2007. u Hrvatskoj

Doček nove godine tradicionalno se obilježava i na glavnim gradskim trgovima većih gradova. U Zagrebu je dočeku prisustvovalo više od 30 tisuća ljudi, a posljednje minute ispraćene su uz Prljavo kazalište i veličanstveni vatromet. U Osijeku je osim podnog grijanja trga atmosferu ugrijalo i kuhano vino i čaj koji su se besplatno dijelili cijelu noć, te Blanka Došen, Vanna i Guliano. Na splitskim Prokurativama oko 4 tisuće okupljenih uživalo je uz Gibonnijeve pjesme. Na riječkom Korzu zabavu si priredili Neno Belan, Toše Proeski i uvijek upečatljivi Let3.

Nažalost, doček nije bio sretan za sve. U zagrebačkom klubu Gjuro došlo je do pucnjave u kojoj je prostrijelnu ranu zadobila jedna osoba. Nakon što su redari uklonili jednog mladića iz kluba, dotični se sa desetak prijatelja vratio, te je na ulazu u klub došlo do tučnjave sa redarima i do pucnjave. Na sreću, redari su uspjeli spriječiti nasilnike da uđu u klub. Ujutro je blokiran uži centar grada, a policija je u klubu obavila očevid i prikupljala izjave svjedoka.

Ovim putem i redakcija Nacionala želi vam od srca sve najbolje u novoj godini!

Vezane vijesti

Zoran Milanović - Optužnica protiv Gotovine politička inkriminacija

Zoran Milanović - Optužnica protiv Gotovine politička inkriminacija

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je večeras u Dnevniku Nove TV kako mu je optužnica protiv generala Ante Gotovine potpuno neprihvatljiva i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika