03.01.2007. / 09:55

Autor: Stjepan Marković

KRIMINAL

Otkriven pravi identitet napadača na Gjuru

Napadači su bili naoružani sjekirama, noževima i čekičima

Policija je ustanovila pravi identitet krivca za pucnjavu u Gjuri II na proslavi Nove godine, javlja Večernji list. Okrivljenik se lažno predstavio kao 20-godišnji Marko Janošević, no ispostavio se da se radi o 24-godišnjem Borisu Vosmiku, koji je otprije poznat policiji i za njime su raspisane dvije tjeralice. Policija je uhitila još petoricu mladića.

Incident se dogodio nakon što su oko tri sata redari izbacili Vosmika s proslave Nove godine. Vosmik im je na izlazu zaprijetio da će se vratiti s prijateljima, što se i dogodilo oko 3:45.

S desetak mladića naoružano sjekirama, noževima i čekičim krenulo se osvetiti redarima, sjekirama su razbili metalna vrata pred ulazom u klub i stakla na ulazu. Redari su pobjegli i zaključali se podrumsku prostoriju. Nakon što su napadači razbili i ta vrata, jedan od redara je počeo pucati i pritom pogodio Vosmika. Nekoliko metak je prošlo kroz zid od knaufa i ranilo radnika na garderobi. Policijskim očevidom je ustvrđeno da je ispaljeno preko 20 metaka. Nakon pucnjave napadači su se razbježali.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika