09.01.2007. / 12:22

Autor: Stjepan Marković

TROGIR

Policajac pregazio pješaka

U Ulici Kneza Trpimira u Trogiru u ponedjeljak oko 23 i 15 sata policajac u službi naletjelo je vlastitim automobilu marke Golf na 67-godišnjeg pješaka, javlja radio Dalmacija. Muškarac je prelazio cestu na neoznačenome dijelu ceste kada ga je udario automobil. Od udarca je zadobio teške tjelesne ozljede te je preminuo u kolima hitne pomoći na putu do splitske bolnice. Policija je obavila očevid, a tijelo je po nalogu istražnog suca prevezeno na Odjel patologije, gdje će se obaviti obdukcija.
Još jedna prometna nesreća se dogodila na području Trogira sa smrtnim ishodom. Za sada nepoznati vozač je u utorak u 7 i 15, krećući se u iz Splita prema Trogiru kod raskrižja za Rudine najvjerojatnije prednjim dijelom vozila zahvatio i na kolnik oborio mlađeg muškarca koji je na mjestu preminuo. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće, no policija je pronašla dijelove vozila koji bi im mogli pomoći pronalasku počinitelja. Policija je pozvala građane da ukoliko su primijetili vozilo svijetlo sive boje s oštećenom prednjom desnom stranom, desnim svjetlom ili vjetrobranskim staklom nazovu 92.

Vezane vijesti

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Nova trajektna linija kopno - Pelješac u planu od 1. srpnja 2013.

Od 1. srpnja 2013. godine u planu je otvorenje trajektne linije između kopna i poluotoka Pelješca, namijenjene prvenstveno prijevozu kamiona, najavio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika