10.01.2007. / 16:42

Autor: Nacionalova redakcija

Keith Richards nastupa u posljednjem nastavku ''Pirata sa Kariba''

Keith Richards, legendarni gitarist Rolling Stonesa, pojavit će se u nastavku ''Pirates of the caribbean: At the world's end'', što je potvrdio producent tog filma Jerry Bruckheimer tijekom konferencije za novinare u Las Vegasu.

Johnny Depp, koji igra ulogu kapetana Jack Sparrowa, kazao je da je svoj lik u filmu dijelom utemeljio na stilu i pojav Keitha, te da mu je time prvenstveno htio odati neku vrstu priznanja. Keith bi navodno trebao glumiti oca Jacka Sparrowa.

Orlando Bloom također dijeli entuzijazam sa svojim glumačkim partnerom, pa je kroz šalu izjavio; "Jedva čekam da vidim Keithov nastup, naravno, ako se ovaj put ne dokrajči padom sa palme,'' aludirajući na incident kojeg je Keith nedavno doživio čime je zadobio ozlijedu glave.

Bruckheimer je također najavio dovršavanje snimanja te se na kraju svog govora našalio, ''Morat ćete pogledati film kako bi saznali da li će u njemu Keith zasvirati gitaru.''

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika