15.01.2007. / 15:39

Autor: Stjepan Marković

OSIJEK

Glavašu dodijeljena nova psihijatrijska vještakinja

Vještakinju je odredio sudac Mario Kovač koji istražuje ubojstva civila srpske nacionalnosti na Dravi u tzv. slučaju selotejp

Branimiru Glavašu određena je nova psihijatrijska vještakinja, dr. Željka Vukšić Mihaljević rekao je Miroslav Rožac glasnogovornik suda. Vještakinju je u petak odredio istražni sudac županijskog suda Mario Kovač, te joj je predana medicinska dokumentacija Stručnog liječničkog konzilija Kliničke bolnice Osijek. Dr. Željka Vukšić Mihaljević treba ustvrditi jeli Glavaš u stanju pratiti raspravu u, tzv. slučaju selotejp koja je prekinuta 20. prosinca zbog Glavaševog zdravstvenog stanja. Prof dr. Aleksandar Včev, predsjednik Stručnog liječničkog konzilija, rekao je da istražni sudac ima pravo svaki put imenovati novog psihijatrijskog vještaka, te dodao da je nova vještakinja već pregledala Glavaša.

Sudac Kovač zatražio je i novo izvješće o njegovom zdravstvenom stanju, na temelju kojega će donijeti odluku o nastavku istrage.

Slučaj selotejp odnosi se na ubojstva civila srpske nacionalnosti na Dravi 1991.godine, a Glavaša se tereti kao nalogodavca.

Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika