22.05.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

SVIJET

50.000 FUNTI ZA SEKS PRED KAMERAMA

50.000 FUNTI ZA SEKS PRED KAMERAMA
Najnakladniji britanski tabloid “Sun” ponudio je nagradu od 50.000 funti onom paru koji će prvi imati seksualne odnose pred kamerama u novoj sezoni popularnog reality show-a “Big Brother”. U novoj četvrtoj sezoni, koja će trajati devet tjedana, ponovno će u zatvorenom prostoru boraviti 12 natjecatelja, šest momaka i šest djevojaka, a kamere će stalno pratiti njihov život. Gledatelji će iz tjedna u tjedan glasovati tko im je najantipatičniji, pa će tako eliminirati pojedine kandidate sve dok ne bude izabran pobjednik. Iako je među natjecateljima u ranije tri epizode bilo simpatija, pa su se dva para i ljubili, nije do sada među natjecateljima bilo seksa, a “Sun” ih sada ovom nagradom želi potaknuti na to.
Reality show “Big Brother” izmišljen je u Nizozemskoj, a potom se proširio u razne druge evropske zemlje, te i izvan Europe. Do sada je seksa bilo u švedskoj, norveškoj, australskoj, talijanskoj i belgijskog verziji showa, a prošle godine bilo je seksa u u francuskom “Big Brotheru”. Tamo je seksualne odnose s jednim partnerom iz serije imala jedna Engleskinja, Eleanor Legge-Bourke, sestrična Tiggy Legge-Bourke, bivše kraljevske guvernante prinčeva Williama i Harryja. “Sun” ovom nagradom želi povećati svoju i tako visoku nakladu i privući nove čitatelje u svojoj vječnoj bitci sa glavnim konkurentom “Mirrorom”, koji stalno napada “Big Brother”.

Vezane vijesti

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Pola Hrvatica ne koristi kontracepciju

Treće godišnje višenacionalno istraživanje koje istražuje stavove mladih prema seksu i kontracepciji predstavljeno je danas s ciljem obilježavanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika