18.01.2007. / 13:37

Autor: Nacionalova redakcija

HRVATSKA

Damir Kajin proglašen najvećim homofobom

Prema glasovima posjetitelja hrvatskog gay portala Gay.hr, za osobu koja pokazuje najneprijateljskije raspoloženje prema homoseksualcima, ove je godine proglašen Damir Kajin. Imena pet nominiranih javnih osoba u svakoj kategoriji prikupljena su u kandidacijskom procesu na forumu Gay.hr-a. Tako listu homofoba u Hrvatskoj Miljenko Manjkas, Damir Kajin, nadbiskup Marin Barišić, Pero Kovačević i Marijan Mlinarić. Među osobama koje su se istaknule svojim prijateljskim stavovima prema homoseksualcima nalaze se TV voditeljica Antonija Blaće, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Gordana Lukač Koritnik, urednik Ferala Viktor Ivančić, glumac Igor Hajdarhodžić i koordinatorica udruge B.a.B.e. Sanja Sarnavka.

Prošle je godine u kategoriji homofoba pobijedio Jacques Houdek, dok je glumac Marin Knežević koji je u sapunici Zabranjena ljubav glumio homoseksualca proglašen je za "Queer frenda" 2005.

Vezane vijesti

Zabrana gay parade na - 100 godina

Zabrana gay parade na - 100 godina

'Zbog sigurnosnih razloga' u Moskvi se ne smije održavati "Gay-parada" u idućih stotinu godina, do svibnja 2112. Odgovarajuću zabranu je potvrdio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika