20.01.2007. / 09:34

Autor: Nacionalova redakcija

SPLIT

Iz pritvora puštena četvorica Cvikinih pomagača

Četvorica pripadnika skupine koju se sumnjiči da su zajedno s Jakšom Cvitanovićem Cvikom organizirali lanac preprodaje droge na Korčuli pušteni su iz pritvora prema odluci istražnoga sudca Županijskog suda u Splitu Davora Svalina. Nakon što su proveli dva mjeseca u pritvoru iz njega su pušteni Cvikin brat Marijan Cvitanović, Ivan Padovan, Slavko Vlačić i Nikola Petričević. Pritvor im je bio određen zbog opasnosti od ponavljanja i teške okolnosti počinjenja kaznenog djela. Do sada prikupljeni dokazi ne upućuju na to da su kaznena djela počinili pod teškim okolnostima. U pritvoru će ostati Darko Cetinić, Luka Bulić i Milan Tripković koje se također tereti da su pripadnici te kriminalne skupine.

Jakša Cvitanović Cvika uhićen je u srijedu 17. siječnja u splitskom stanu kojeg je unajmio Nikola Šitina, koji je uhićen zajedno s njim zbog pomaganja osobi nakon počinjenog kaznenog djela, kao i zbog posjedovanja droge koja je nađena u tom stanu. Šitin nije pritvoren nego je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode. U četvrtak 18. siječnja policija je uhitila još jednu osobu zbog pomaganja Cvitanoviću u bijegu, riječ je Vijeki Kuzmiću.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika