23.01.2007. / 12:47

Autor: Nina Tomljanović

SLUČAJ MAŠKARIN

Nagodba ovisi o rezultatima istrage

Radi se o odštetnom prijedlogu u iznosu od 14 milijuna kuna, koliko je zatraženo kao naknada za posljedice operacije izvedene u riječkom KBC-u

U utorak, 23. siječnja odvjetnički ured koji zastupa Miroslava Maškarina dobio je očitovanje županijskog državnog odvjetnika. U ovom trenutku nije moguće pristupiti izvansudskoj nagodbi između oštećenog i Ministarstva zdravstva, stoji u priopćenju.

Radi se o odštetnom prijedlogu u iznosu od 14 milijuna kuna, koliko je zatraženo kao naknada za posljedice operacije izvedene u riječkom KBC-u. Odvjetništvo je odluku obrazložilo činjenicom da istraga protiv dvojice liječnika još traje. Nagodba ovisi o rezultatima istrage.

Riječki Županijski sud zatražio je međunarodno vještačenje u slučaju Maškarin, u kojem su dvojica liječnika riječkog KBC-a osumnjičeni da su neuspješnom i nestručnom operacijom slijepoga crijeva prouzročili amputaciju noge dvadesetogodišnjem Rabljaninu Miroslavu Maškarinu.

Vezane vijesti

Slučaj Maškarin: Odgođeno suđenje kirurgu Popoviću zbog provjere informacija o...

Slučaj Maškarin: Odgođeno suđenje kirurgu Popoviću zbog provjere informacija o vještaku

Nastavak suđenja riječkome kirurgu Branku Popoviću za kažnjivo djelo protiv zdravlja ljudi i nesavjesno obavljanje operativnog zahvata nad Miroslavom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika