23.01.2007. / 16:19

Autor: Nacionalova redakcija

Top 10 lista najšokantnijih izjava

Intervju sa princezom Dianom na 'Panorami' 1995. godine proglašena je najzapamćenijim razgovorom svih vremena. Tijekom tog razgovora, Diana je iznijela svoj komentar na upit o svom odnosu sa princom Charlesom; ''Bilo je troje prisutnih u braku, pa je bilo malo previše gužve'', referirajuci na njegov odnos sa Camillom.
Drugo mjesto na listi povjerenika Davida Frosta zauzima blamaža bivšeg americkog predsjednika Richarda Nixona, dok je trece mjesto zauzeo nastup nedavno preminulog nogometaša Georga Besta na showu 'Wogan: Now and then' na BBC-u 1990. godine tijekom cega je prostotama šokirao gledatelje. Četvrto mjesto zauzeo je duel Jeremya Paxmana iz 1997. godine sa tadašnjim državnim tajnikom Michaelom Howardom. Naravno, bar peto mjesto osvojili su Sex pistolsi sa svojim ponižavanjem Billa Grundya 1976. godine.
Preostalih pet su Michael Hutchence i njegov flert sa Paulom Yates na 'Big Breakfastu' iz 1994. godine, te ih slijedi nastup Hugha Granta kod Jay Lenoa nakon skandala sa prostitutkom Divine Brown. Nakon njih slijede Oliver Reed dok u pijanom stanju pokušava poljubiti feministkinju Kate Millet, te ispovijesti o religioznim stavovima Davida Ickea na 'Woganu'. i konacno, deseto mjesto pripalo je Davidu Cameronu, odnosno njegovom nastupu na showu 'Friday Night with Jonathan Ross', kad je se izjasnio oko svojih seksualnih fantazija sa Margareth Thatcher.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika