28.01.2007. / 19:19

Autor: Nacionalova redakcija

George Clooney opovrgnuo glasine

George Clooney je u subotu opovrgnuo glasine koje su na internetu kružile posljednjih dana koje kažu da je bio viđen u društvu sa Pamelom Anderson u svom krilu dok su večerali u jednom restoranu. To se nadovezalo na verziju po kojoj se par viđa već neko vrijeme i da su nerazdvojni, čak otkako je Pam prije četiri mjeseca prekinula sa Kidom. ''Pamela i ja smo surađivalo poslovno prije sedam godina i nisam je vidio od tada'', te je nadodao kako nikad nije bio u spomenutom restoranu - 'California's Valley Inn'. Pamela nije ništa još komentirala u vezi tih glasina.

Makar se takav par čini nespojivim, pomalo iznenađuie što je George tako brzo reagirao, ustrajno opovrgavajući bilo kakvu povezanost sa Pam...možda ipak skriva nešto? U svakom slučaju, slatke brige prepustit ćemo njemu, dok ćete Vi čitatelji ipak saznati (koliko je to moguće u današnje vrijeme) pravu istinu u Extra!-zoni na netu!

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika