30.01.2007. / 16:50

Autor: Martina Zeković

MANCHESTER

Tinejdžer zbog ubojstva osuđen na 15 godina zatvora

Tinejdžer koji je ubio 11-godišnjeg Joea Geelinga prošlog ožujka, osuđen je na 15 godina zatvora. Petnaestogodišnji Michael Hamer tukao je i na kraju izbo dječaka nožem. Njegovo je tijelo bacio u parku u Manchesteru. Otac ubijenog dječaka Tom Geeling rekao je kako je odluka Prizivnog suda da se ubojicu osudi na 15 godina zatvora, "pobjeda zdravog razuma". "Michael će biti relativno mlad muškarac kada odsluži kaznu, a naš će osobni gubitak ostati vječan. Unatoč tome, mi smatramo da je ovom odlukom određena prihvatljiva kazna i nadamo se da ćemo sada moći ponovno pokušati normalno živjeti", dodao je Geeling.

Ubojica je navodno dječaka Joea namamio u svoju kuću gdje ga je tukao sa užarenom tavom, a zatim ga izbo do smrti. Vjeruje se da je ubojica dječaka napao nakon što mu se pokušao približiti na seksualan način, što je Joe odbio. Hamer, koji prije nije bio osuđivan, maltretiran je u školi i u vrijeme ubojstva patio je od poremećaja prilagođavanja.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika