31.01.2007. / 12:06

Autor: Nina Tomljanović

BEOGRAD

Srbija za spot na CNN-u pokrala Kazahstan

Na CNN-u u se od listopada prošle godine vrti i spot koji reklamira Kazahstan, a glazbena podloga koja ide uz taj spot identična je onoj koja ide uz videoklip koji od siječnja reklamira Srbiju

Poslije pogreške u spotu koji reklamira turističku ponudu Srbije na CNN-u a u kojem se vidjela crkva iz Rumunjske, Srbiju je zadesila još jedna blamaža vezana uz taj promidžbeni videospot.

Na CNN-u u se od listopada prošle godine vrti i spot koji reklamira Kazahstan, a glazbena podloga koja ide uz taj spot identična je onoj koja ide uz videoklip koji od siječnja reklamira Srbiju.

''U subotu u 23.15 gledao sam CNN na kabelskoj televiziji. Odjednom je počeo spot s prepoznatljivom melodijom. U prvi mah pomislio sam da su u spot unijeli nove dijelove, najviše zbog reakcije javnosti koja je loše ocijenila prvi spot koji se pojavio na CNN-u. Išli su neki divni pejzaži s više ljudi, a na kraju spota - vilica mi je ispala kad se pojavio i predsjednik, ali ne Boris Tadić, već predsjednik Kazahstana Nursultan Narzabajev, i to umjesto one ptice koja na kraju spota o Srbiji leti u nebo. Tad sam shvatio da nije riječ o Srbiji već o Kazahstanu'', ispričao je za novine Blic jedan od čitatelja, prenosi T-Portal.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika