31.01.2007. / 13:00

Autor: Goran Jurić

PRAVOSUĐE

Javna kuća, 5 godina kasnije

Zagrebačka policija uhitila je mušku osobu u čijoj kući u Mlinovima su dvije ženske osobe, srpske državljanke, pružale seksualne usluge. Osumnjičeni je, skupa sa obadvije žene, prekršajno kažnjen, nakon čega je muškarac priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu gdje je pred istražnim sucem porekao da je počinio kazneno djelo međunarodne prostitucije te je zadržan u pritvoru.

O brzini naše policije govori činjenica da je Nacional u lipnju 2002. godine pisao o dotičnom bordelu koji se nalazi "pred nosom lokalne policijske postaje i zagriženih katoličkih puritanaca“. U trenutku kada je članak objavljen, dotični "kozmetički salon“ poslovao je već sedam godina. “Kozmetički studio Danijela”, naoko čudom, nadživio je slom cijele mreže bordela, od Velike Gorice do Čiova, pod patronatom raznih tajnih službi, vojne i civilne policije iz hrvatske ratne i militantne faze. Policiji je trebalo samo pet godina da poduzme konkretnije korake u ovom slučaju.

Više o "kozmetičkom salonu“ pročitajte u originalnom tekstu: Ilegalni bordel hrvatske elite u zagrebačkim Mlinovima.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika