01.02.2007. / 13:38

Autor: Nina Tomljanović

SLJEME

Otvoren Crveni spust!

Noćnog skijanja još nema, a dnevna karta košta 70 kuna

Na zagrebačkom Sljemenu u četvrtak, 1.veljače proradilo je skijalište, ali minimalnog kapaciteta. Otvoren je samo Crveni spust i to sa zaista minimalnih 20 centimetara snijega, a sa Sljemena upozoravaju da se radi o temeljnom zasnježenju, te da 20 cm nije dostatna količina snijega za kvalitetno skijanje. Čim se steknu novi povoljni uvjeti nastavit će sa zasnježenjem Crvenog spusta, ali i ostalih staza. Noćnog skijanja još nema, a dnevna karta košta 70 kuna.

Bjelolasica, iako ima novu stazu, navodno jednu od ljepših u ovom dijelu Europe ove sezone nije radila ni dana i još uvijek ne radi, iako se tek prošle 2006. godine uredili novu stazu. Također je zabilježen veliki financijski gubitak, zbog nedostatka snijega. Begovo Razdolje je kratko vremensko razdoblje radilo, ali je trenutno zatvoreno, dok Platak radi, ali ne u punom kapacitetu. Na Jahorini kod Sarajeva ima snijega i skijalište radi punim kapacitetom.

Vezane vijesti

Sljemenski Crveni spust dobio zeleno svjetlo od FIS-a

Sljemenski Crveni spust dobio zeleno svjetlo od FIS-a

Sljemenski Crveni spust danas je prošao formalnu FIS-ovu snježnu kontrolu koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa, te su sljemenske utrke i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika