02.02.2007. / 12:50

Autor: Ana Kirin

HRVATSKA

Račan će na operaciju u Njemačku

Predsjednik SDP-a Ivica Račan vjerojatno će biti operiran u Njemačkoj, i to već početkom idućeg tjedna. Nakon što je u münchenskoj klinici Grosshadern potvrđeno da Račan ima atipičan tumor desnog ramena te da treba biti operiran, izvori Večernjeg lista u Njemačkoj izjavili su da za operaciju, osim Grosshaderna, dolaze u obzir i Klinika u Heidelbergu te, u slučaju da riječ bude o tumoru kosti, Klinika J. W. Goethea u Frankfurtu.

U München bi Ivica Račan trebao stići ovih dana na novi pregled bez obzira na to na kojoj će klinici biti operiran. Na Univerzitetskoj ortopedskoj klinici u Heidelbergu, koju vodi poznati ortoped prof. dr. Volker Ewerbeck, Račan bi imao vrhunski tretman. Budući da je riječ o poznatom političaru, nije isključeno da bi mu tamo ponudili i besplatnu operaciju, piše Večernji list od petka 2. veljače.

Klinike u Heidelbergu, Frankfurtu i Münchenu među ponajboljim su njemačkim klinikama. Frankfurtska Klinika J. W. Goethea jedna je od najpoznatijih njemačkih klinika za liječenje tumora, poznata po operacijama i liječenju tumora kostiju.

Vezane vijesti

Bivši nogometaš Liverpoola izgubio bitku s rakom

Bivši nogometaš Liverpoola izgubio bitku s rakom

Bivši nogometaš Liverpoola i Evertona Gary Ablett preminuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak u 47. godini života. Bivši trener Ipswicha izgubio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika