07.02.2007. / 19:14

Autor: Martina Zeković

MUNCHEN

Odgođena Račanova operacija

Novi termin operacije nije poznat, ali je prvotno bilo najavljeno da će ukoliko do odgode dođe, operacija biti obavljena u petak

Operacija bivšeg premijera Ivice Račana, koji je u četvrtak trebao biti operiran, odgođena je zbog dodatnih specijalističkih pretraga. Novi termin operacije nije poznat, ali je prvotno bilo najavljeno da će ukoliko do odgode dođe, operacija biti obavljena u petak. Odluku o odgodi donio je liječnički konzilij s Milomirom Ninkovićem na čelu.

Prof.dr. Milomir Ninković je izjavio da je učinjenim pretragama utvrđeno da se radi o sekundarnom tumoru u području desnoga ramena te su u tijeku neophodne daljnje dijagnostičke pretrage u svrhu utvrđivanja ishodišta primarnog tumora.

Dan nakon dolaska u minhensku kliniku, Račanu je napravljena biopsija kojom su uzeti uzorci tkiva za histološku analizu. Mediji špekuliraju da se tijekom biopsije utvrdilo da se tumor nalazi duboko ispod lopatice desnog ramena što je dosta komplicirano. Takve navode Ninković je opovrgao u intervjuu za Nacional.

Vezane vijesti

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi...

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi Hrvatska'

U povodu 4. godišnjice smrti bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Ivice Račana, izaslanstvo SDP-a koje je vodio čelnik stranke Zoran Milanović danas… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika