11.02.2007. / 15:00

Autor: Nina Tomljanović

NAJAVA KONCERTA

Urbane glazbene večeri u Saloon-u

Od glazbenih gostiju koji su do sada potvrdili svoje sudjelovanje u glazbenim večerima petkom u Saloonu, mogu se izdvojiti izvođači kao što su Davor Gobac (Psihomodo Pop), Dino Dvornik, Massimo, Zdenka Kovačiček, Ivana Kindl i drugi

Od 9. veljače Zagrebački klub ''Saloon'' ponovo će pokrenuti urbane glazbene večeri uz live band i goste, renomirane izvođače s hrvatske glazbene urbane scene, koje će se održavati svakog petka.
Stalni bend bit će sastavljen od ponajboljih hrvatskih glazbenika, a osnova tog banda biti će kultni zagrebački band The Bastardz, četverostruki dobitnik Hrvatske glazbene nagrade Porin, a u sastavu će svirati glazbenici iz grupe Parni Valjak, Gibonnijevog pratećeg banda, Big Banda HRT-a i drugi.

Od glazbenih gostiju koji su do sada potvrdili svoje sudjelovanje u glazbenim večerima petkom u Saloonu, mogu se izdvojiti izvođači kao što su Davor Gobac (Psihomodo Pop), Dino Dvornik, Massimo, Zdenka Kovačiček, Ivana Kindl i drugi. Serija nastupa će početi 9. veljače, sljedeći koncert će biti 16. veljače, a zbog proslave godišnjice kluba Saloon, 23. veljače će se preskočiti, no koncerti će se nastaviti svakog petka od početka ožujka do kraja lipnja, uz opciju nastavljanja koncerata i nakon ljetnih praznika.

Hrvatski radio će na svom drugom programu i u programu Radio Sljemena, izravno prenositi glazbene večeri iz Saloona.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika