30.05.2003. / 00:00

Autor: Mario Duspara

HRVATSKA

POGINULA TRI VARTEKSOVA NOGOMETAŠA

POGINULA TRI VARTEKSOVA NOGOMETAŠA

Tri nogometaša NK Varteks iz Varaždina poginula su u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak rano ujutro. Automobil kojim je upravljao hrvatski reprezentativac Silvestar Sabolčki udario je u stup javne rasvjete u Varaždinu, pri čemu su na mjestu poginuli on i njegova dva suvozača, Varteksov junior Kristijan Kitner i bivši član kluba Krunoslav Sabolić.
Sabolčki je od slijedeće sezone trebao igrati za zagrebački Dinamo, a bio je stalni član mlade reprezentacije hrvatske i povremeni član seniorskog sastava, a trebao se vjenčati 21. lipnja.
Prije manje od dvije godine, u prometnoj nesreći zbog prebrze vožnje poginuo je i predsjednik NK Varteksa Anđelko Herajvec. Krajem prošle godine zbog neoprezne vožnje stradao je još jedan mladi nogometaš. Naime, napadač Osijeka i mladi hrvatski reprezentativac Danijel Popović, poginuo je 23. listopada kod Vukovara nedugo nakon što je potpisao ugovor s Osijekom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika