14.02.2007. / 12:46

Autor: Oliver Miladić

Lindsay Lohan u novoj ulozi striptizete

Lindsay priznaje kako biti striptizeta nije nimalo lako

Tko bi rekao da umjetničko izvijanje striptizete na štangi može biti toliko opasan i bolan zanat. Lindsay Lohan otkrila je to na težak način mukotrpno vježbajući tu vještinu četiri sata dnevno pripremajući se za ulogu striptizete u svom novom filmu “ I Know Who Killed Me “. Lindsay je otkrila magazinu 'People's' da joj je cijelo tijelo u modricama, pa sad više nitko ne može reći da glumci ne rade krvavo za svoje visoke honorare.

No ipak Lindsay ima podršku kad joj najviše treba, bar od svoje majke, a to je ipak najpotrebnije u teškim periodima života. Kao svaka prava majka Diana Lohan stala je u obranu svoje kćeri čije je ovisničko i raskalašeno ponašanje punilo tabloide diljem svijeta. Preuzevši ulogu kćerkine glasnogovornice, majka je za medije izjavila: “Moja kćer je prekrasna, radi posao za koji bi voljela da ne radi; no ona voli svoj posao. Da imam njene godine ne bi to mogla izdržati, no ona uspijeva u tome” . Lindsey Lohan kao svaka prava glumica koja voli svoj posao, prošloga mjeseca prijavila se u centar za liječenje ovisnosti u rahabilitacijsku kliniku Wonderland u Los Angelesu. Iako je prije nekoliko mjeseci objavljeno da glumica već godinu dana pohađa sastanke anonimnih alkoholičara, tijekom snimanja filma “ Georgia Rule “ hospitalizirana je zbog iscrpljenosti, a njena majka, iako zabrinuta za kćerkino ponašanje izjavljuje: “ Ne želim promovirati loše ponašanje, no ni ja sa dvadeset godina nisam bila svetica, ipak se na greškama uči. Što više reći nego kakva majka takva kći “.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika