16.02.2007. / 09:17

Autor: Stjepan Marković

SPLIT

Dvojica mrtvih u obračunu splitskih dilera

Dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva dogodio se u četvrtak navečer oko 23 i 30 u Splitu. Počinitelji su pucali najvjerojatnije iz Kalašnjikova po trojici mladića koji su sjedili u starijem Audiju na parkiralištu u Vinkovačkoj ulici. U pucnjavi su poginuli Lovel Matković i Marino Vukšić dok je Ivan Ljubić teško ranjen i nalazi se u splitskoj bolnici. Kako se neslužbeno doznaje njemu je propucana jetra, no ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Policija je uhitila jednog 20-godišnjak nad kojim još traje kriminalistička obrada, a pretpostavlja se da je on imao još dvojicu suučesnika. Prema policijskom očevidu napadaći su prišli parkiranome autombilu i počeli pucati po osobama u njemu. Pretpostavlja se da je motiv ubojstva razmirice u narko-miljeu. Lovel Matković je prije manje od mjesec dana napadnut pred ulazom svoje zgrade, uspio je pobjeći napadačima koji su ranili s dva hitca u nogu. Policija nije otkrila tko je bio napadač.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika