20.02.2007. / 09:20

Autor: Martina Zeković

PALE

Pripadnici NATO-a upali u stan Karadžićeva sina i kćeri

U stan sina i kćeri bivšeg vođe bosanskih Srba i ratnog zločinca Radovana Karadžića, upali su pripadnici NATO-a u utorak u tri sata ujutro, prenijele su novinske agencije. Saša i Sonja Karadžić sa svojim obiteljima žive u dvije rezidencijalne zgrade na Palama, 15 kilometara istočno od Sarajeva. "U tijeku je operacija traženja u stanovima Sonje i Saše Karadžića. Vjerujemo da su oboje povezani s mrežom koja podupire Karadžića", izjavio je glasnogovornik NATO-ovih snaga u BiH Derek Chappel. U telefonskom razgovoru za Associated Press, Sonja Karadžić je potvrdila da joj NATO-ovi vojnici upadaju u stan na drugom katu. "Netko provaljuje. Mi i susjedi pitali smo tko je, a oni su odgovorili 'policija'", rekla je Sonja Karadžić prije nego što je naglo prekinula vezu.

Niame, oni neće biti uhićeni ali će oboje biti ispitani, a njihovi stanovi pretraženi zbog mogućih dokaza o skrivanju Radovana Karadžića, izjavio je Chappel. Operacija će biti završena u utorak tijekom dana.

Vezane vijesti

Karadžić 'ne bi žrtvovao mir za neovisnost'

Karadžić 'ne bi žrtvovao mir za neovisnost'

Bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, protiv kojega se pred Haaškim sudom vodi sudski postupak za ratne zločine nad Hrvatima i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika