26.02.2007. / 15:52

Autor: Nina Tomljanović

ISTRAŽIVANJE

T-HT/T-Mobile najpoželjniji poslodavac

Prvih deset najpoželjnijih poslodavaca još su Pliva, Privredna banka Zagreb, Zagrebačka banka, Hrvatska elektroprivreda (HEP), Ericsson Nikola Tesla i Microsoft

Portal Moj Posao proveo je istraživanje o poslodavcima koje pokazuje kako su tvrtke T-HT/T-Mobile, Vipnet, Agrokor i Ina najpoželjniji poslodavci . Istraživanje je provedeno tijekom veljače na uzorku od gotovo dvije tisuće ispitanika, a provodi se treću godinu za redom.

Već treću godinu za redom T-HT/T-Mobile najpoželjniji je poslodavac za najveći broj ispitanika te ga je ove godine,kao poslodavca prvog izbora označilo njih 8 posto.

Za 4,8 posto ispitanika Vipnet je prvi izbor, za još 4 posto koncern Agrokor i njegove tvrtke kćeri, a za 3,9 posto ispitanika to je Ina.
Prvih deset najpoželjnijih poslodavaca još su Pliva, Privredna banka Zagreb, Zagrebačka banka, Hrvatska elektroprivreda (HEP), Ericsson Nikola Tesla i Microsoft.
Pliva je 2005. godine bila na osmome mjestu, 2006. godine na sedmom, a ove godine nalazi se na petom mjestu.
U protekle dvije godine INA je povećala svoju atraktivnost te je sa šestog mjesta u 2005. godini skočila na četvrto mjesto.

Od 2005. godine tvrtke HEP i Ericsson Nikola Tesla napravile su velik pomak na ljestvici. HEP je sa 14. mjesta 2005. godine te 11. mjesta 2006.godine došao na osmo mjesto.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika