28.02.2007. / 18:20

Autor: Nacionalova redakcija

HRVATSKA

Sardelić opozvan s čelnog mjesta Hrvatskih pošti

Na čelnom mjestu Uprave Hrvatskih pošti Andreja Sardelića će od srijede, 28. veljače zamijeniti Jakov Krešić, dosadašnji član Uprave za financije i logistiku. Na sjednici Nadzornog odbora Hrvatske pošte održanoj u srijedu, osim Sardelića, s dužnosti je opozvan i dosadašnji član Uprave za poštansku tehnologiju te razvoj i informatiku Ante Bilić, a za člana Uprave imenovan je Ranko Marinović. Sardeliću je, naime, prošle godine mandat produžen do 2010. godine.

Jakov Krešić, diplomirani je ekonomist, rođen 1962. godine u Vinkovcima. Radio je u PIK-u Vinkovci, Vinkovačkoj banci, te od 1994. - 1998. kao ravnatelj Opće bolnice Vinkovci. nakon prelaska u Hrvatsku poštu, obnašao je dužnost pomoćnika upravitelja Poštanskog središta Vukovar, a zatim pomoćnika upravitelja Poštanske uprave Slavonije - Osijek. Na dužnost člana Uprave Hrvatske pošte d.d. je došao s funkcije izvršnog direktora Središta pošta Vukovar.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika