05.03.2007. / 10:29

Autor: Stjepan Marković

SRBIJA

Glogov kolac u grobnici Slobodana Miloševića

Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio

Nezadovoljan najavom obilježavanja obljetnice smrti Slobodana Miloševića fotograf iz Požarevca, Miroslav Milošević, zabio glogov kolac u grob bivšeg srpskog predsjednika, javlja Večernji list. Nakon što je u subotu ujutro zabio kolac u grob Slobodana Miloševića mobitelom je nazvao policiju i rekao što je napravio.

"Mobitelom sam javio policiji gdje sam i što radim, a oni su mi odgovorili da pazim da me Milošević rukom ne uhvati iz groba. Nakon što sam grob probio kolcem, otišao sam i prijavio se policiji, a sutradan sam i po danu ponovio ovaj 'performance'. Kasnije me je saslušao Milan Šućurović i rekao da me zbog skrnavljena grobnice prijavila snaha pokojnog Miloševića, Milica Gajić, i da će oni prijavu proslijediti tužiteljstvu", rekao je Miroslav Milošević.

Borivoje Tanović, kumče Marka Miloševića sina pokojnog srpskog predsjednika, telefonski je prijetio likvidacijom Miroslavu Miloševiću. Kasnije je Tanović na ulici prijetio Momčilu Veljkoviću, koordinatoru nevladine udruge "Otpor" koja je sudjelovala u rušenju Slobodana Miloševića s vlasti. Tanović mu je prijetio da će oni za uzvrat oskvrnuti grob ubijenog premijera Zorana Đinđića, te im je zaprijetio tučnjavom ukoliko se ne pojave na obljetnici Miloševićeve smrti.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika