08.03.2007. / 15:59

Autor: Oliver Miladić

90-dnevna dijeta

Za 3 mjeseca smršavite uz pizzu i čokoladu

Autorice hit dijete - Breda Hrobat i Mojca Poljanšek otkrivaju tajnu svog uspjeha


Trenutno najpopularnija dijeta u Hrvatskoj temelji se na pažljivom kombiniranju svježih i usvajanju zdravih prehrambenih navika, kao primjerice redovito konzumiranje svježeg voća. Autorice 90-dnevne dijete Breda Hrobat i Mojca Poljanšek otkrivaju kako su stvorile zdrav i učinkovit režim prehrane kojim se skidaju kilogrami, a ne iscrpljuje organizam.

Tako u Extrinom prilogu otkrivaju kako su započeli sa kreiranjem tog režima, kao i o razlozima zašto je toliko učinkovita ta dijeta zbog čega je i postala toliko popularna, ta objašnjavaju: ''Pri stvaranju 90-dnevne dijete vodile smo se idejom da dobra dijeta mora biti raznolika te da organizmu mora pružiti dovoljno energije za normalno funkcioniranje, umjesto da ga iscrpi. Zato našu dijetu mogu provoditi svi, primjerice, vegetarijanci, dojilje i šećerni bolesnici.'' Autorice su također najavile zanimljive planove i još mnogo korisnih savjeta koji se mogu nadodati uz sadržaje iz njihovih knjiga.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika