07.03.2007. / 19:05

Autor: Martina Zeković

MEĐIMURJE

Župan istjeran iz predsjedničke kolone zbog automobila

"Renault VelSatis, najreprezentativniji auto međimurske Županije više nije dovoljno reprezentativan", pojadao se međimurski župan Josip Posavec koji je u navedenom automobilu jednom istjeran iz kolone predsjednika, a drugi put iz kolone premijera Sanadera, objavile su Međimurske novine. Posavec je u srijedu na konferenciji za novinare predočio dokumentaciju iz koje se vidi da Županija ima pet automobila, od kojih je najbolji VelSatis, i on je u vlasništvu Međimurskog produzetničkog centra, odnosno Regionalne razvojne agencije, nasljednice Centra. Prema dokumentima Županija ima i tri Forda Focusa te dostavni Kangoo, a obzirom da su Focusi već stariji, pokušat će ih zamijeniti po sistemu "staro za novo" za neke novije automobile, a njih otplaćivati na leasing.

VelSatis, koji ni po čemu nije reprezentativan po današnjim standardima u državi, je svjetlije boje, pa to stvara velike probleme u protokolu jer automobili za reprezentativne vožnje moraju biti tamnije boje. Policajci i protokolarna služba su, već su dvaput vidjevši neki čudan automobil svjetlije boje zaključili da on ne pripada dužnosnicima i jednostavno ga istjerali iz kolone vozila.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika