14.03.2007. / 11:05

Autor: Stjepan Marković

HAAG

Markač traži da se Šeparoviću dopusti da ga brani

Sukob odvjetničkih timova Markača i Gotovine se nastavlja pred sudom podnošenjem podnesaka

Mladen Markač službeno je izvijestio Haaški sud da će se sam braniti ukoliko se ne dopusti Miroslavu Šeparoviću da ga zastupa, javlja Jutarnji list. Sukob odvjetničkih timova Markača i Gotovine se nastavlja pred sudom podnošenjem podnesaka. Šeparović optužuje Mišetića da bezrazložno inzistira na njemu kao neophodnom svjedoku. Šeparoviće je nakon što je već najavio u srijedu podnio žalbu na njegovo isključivanje iz procesa zbog sukoba interesa.

Markač se žali da nema dovoljno vremena da angažira novog odvjetnika koji bi se mogao adekvatno pripremiti do početka suđenja jer je do početka ostalo nešto manje od dva mjeseca. Markač uz Šeparovićev zahtjev priložio izjavu da je lošeg zdravstvenog stanja, te da bi se ono pogoršalo ukoliko se Šeparovića isključi iz braniteljskog tima. “Osjećam se iznemoglo i nisam sposoban ispočetka ponoviti sve pripremne radnje u vezi moje obrane s nekom drugom osobom”, napisao je Markač, najavljujući da će se sam braniti u Haagu ako u ovako kratkom roku do početka suđenja ne uspije naći novog odvjetnika.

Vezane vijesti

Gotovinina obrana traži odbacivanje novih teza tužiteljstva

Gotovinina obrana traži odbacivanje novih teza tužiteljstva

Obrana generala Ante Gotovine pred Haaškim sudom pozvala je žalbeno vijeće da ne uzme u obzir nove argumente koje je na žalbenoj raspravi održanoj u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika