15.03.2007. / 13:54

Autor: Martina Zeković

European Business Summit

Sanader na prezentaciji "Hrvatska, 28. članica EU-a - kako investirati u Hrvatsku"

Na otvaranju 5. europskog poslovnog sastanka na vrhu (European Business Summit) sudjelovao je i premijer Ivo Sanader kako bi prezentirao mogućnosti za ulaganja u Hrvatsku. Ove godine organizatori očekuju posjet oko 2.500 poslovnih ljudi, a među nekoliko govornika na svečanom otvorenju bio je i premijer Sanader. Osim njega na otvorenju su govorili belgijski premijer Guy Verhofstadt, koji je spomenuo Hrvatsku kao 28. članicu EU, predsjednik Europskog parlamenta Hans-Gert Poettering, koji se nazočnima obratio putem videoveze, bugarski ministar vanjskih poslova Ivailo Kalfin te predsjednik Europskog gospodarskog i socijalnog odbora Dimitris Dimitriadis.

Sanader je istaknuo da je u razgovoru s Verhofstadtom iskoristio prigodu da ga pozove u posjet Hrvatskoj, što je on i prihvatio. U prezentaciji naslovljenoj "Hrvatska, 28. članica EU-a - kako investirati u Hrvatsku" sudjelovali su uz premijera Sanadera, potpredsjednik Vlade Damir Polančec, državna tajnica Martina Dalić, predsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost Darko Marinac i predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Emil Tedeschi.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika