15.03.2007. / 16:59

Autor: Oliver Miladić

Angelina u Vijetnamu čeka polazak u ameriku sa još jednim novim članom obitelji

Angelina Jolie posvojila još jednog dječaka!

Angelina Jolie je tijekom svog boravka u Vijetnamu posvojila dječaka te mu je dala novo ime

Angelina Jolie, globalno trenutačno možda najpolpularnija glumica, poznata po svojim ambicijama oko posvajanja djece iz zemalja trećeg svijeta, učinila je još jednom dobro djelo. Naime, prema jednim vijatnamskim novinama, Angelina je nakon rješavanja papirologije i raznih procedura, uspijela posvojiti trogodišnjeg dječaka koji se do sada zvao Pham Quang Sang, odnosno Sang Pax, a čije je ime promijenila u Pax Thien Jolie, kako ga je navela u novim indetifikacijskim dokumentima. Nguyen Van Trung, direktor sirotišta Tam Binh, otkrio je kako je Angelina, skupa sa svojim sinom Maddoxom, vrlo emocionalno prolazili kroz cijelu proceduru posvajanja, pogotovo tijekom preuzimanja skrbništva nad spomenutim dječakom; ''Pokušali su se sprijateljiti sa dječakom koji je plakao cijelo vrijeme jer nije uopće znao tko su oni i što žele od njega, no Angelina ga je odmah pokušala utješiti i smiriti.''
Djelatnici sirotišta ipak nisu uspjeli locirati roditelje posvojenog dječaka, što je u pravilo potrebno kako bi se dovršio cijeli postupak. Angelina je trenutačno sa svom svojom djecom u hotelu Park Hyatt, gdje je tijekom nedavnog i prvog posjeta u Ho Chi Minh City boravila sa Bradom Pittom.
No, kako to biva sa posvojenjem djece gotovo bilo gdje na svijetu, Angelina mora još samo dobiti dopuštenje od američke ambasade legitimno odobrenje za roditeljstvo nad Paxom s obzirom da vjerovatno želi čim prije otputovati s njim u ameriku i dovesti ga kući. Inače, kako je Angelina kreativna u pridavanju novih imena svojoj djeci, i Paxovo puno ime nosi neko značenje. Tako Pax prevedeno sa latinskog znači mir, dok Thien u vijetnamskom jeziku znači nebo.
Na kraju, Brad Pitt i Angelina imaju četvrtog obiteljskog člana Paxa koji se pridružio petogodišnjem Maddoxu iz Kambodže, dvogodišnjoj Zahari iz Etiopije i desetomjesečnoj Shiloh koju je rodila Angelina u svibnju prošle godine. Pogledajte fotografije malog Paxa!

Foto via

Fotogalerija

  • Pax Thien Jolie (uskoro i Pitt)
  • Pax Thien u skupini djece u sirotištu
  • Angelina sa Maddoxom izlazi iz sirotišta nakon posvojenja

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika