15.03.2007. / 18:08

Autor: Ana Kirin

SPLIT

Braća zatočila petnaestogodišnjakinju

Splitska policija je kazneno prijavila dvojicu braće, 21-godišnjaka i 20-godišnjaka, koji su 15-godišnju djevojku 20-ak dana držali zatočenu u drvenoj baraci u Splitu. Njih dvojica i još dvije osobe koje su im u tome pomagale prijavljeni su zbog protupravnog oduzimanja slobode.

Nakon prijave roditelja malodobne djevojke, kriminalističkom je obradbom utvrđena osnovana sumnja da su braća E. A. i F. A. s još jednim 20-godišnjakom M. V., koji se zbog drugoga kažnjivog djela nalazi u splitskom zatvoru, te sa svojim stricem S. A., u veljači ove godine u Zagrebu 15-godišnju djevojku na silu uvukli u automobil. Nakon što su je odvezli u Split, 20-ak su je dana držali zatočenu u drvenoj baraci na Kopilici. Policija nije objavila razlog te "otmice".

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu nakon saslušanja je braću pustio da se brane sa slobode i izrekao im zabranu približavanja djevojci.

Vezane vijesti

Sedam afganistanskih razminiravatelja dekapitirano

Sedam afganistanskih razminiravatelja dekapitirano

Sedam od 28 afganistanskih razminiravatelja iz specijalizirane nevladine organizacije, oteti 6. srpnja na zapadu Afganistana, dekapitirani su,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika