17.03.2007. / 15:38

Autor: Oliver Miladić

Hayden Christensen ima novu curu

Glumica Rachel Bilson je pretpostavljena nova djevojka Haydena Christensena

Hayden Christensen (25), glumac koji se proslavio ulogom Darth Vadera u zadnjem nastavku ''Ratova zvijezda'', ima novu djevojku - relativno manje poznatu Rachel Bilson, koja je njegova vršnjakinja. Prije nekoliko dana bili su viđeni u jednom kalifornijskom restoranu gdje su pokazivali više simpatija nego što bi to prijatelji činili. No, ono što bi moglo potvrditi njihovu vezu je njihov zajednički odlazak u kupovinu namirnica i ponajviše to što je Hayden nakon ručka odveo Rachel k sebi doma. Zgodni glumci upoznali su se tijekom snimanja filma ''Jumper'' i očito od tada ima kemije među njima.

Rachel je nedavno prekinula trogodišnju vezu sa Adamom Brodyjem, također glumcem, dok su razni tabloidi u posljednje vrijeme povezivali Haydena sa Siennom Miller i Lindsay Lohan. Vjerovatno će biti još žena koje će Hayden odvoditi u svoje 'mračne odaje', iako se može pretpostaviti da se sa Rachel prilično dobro slaže pa bi ova veza čak mogla i potrajati.

Izvori: Link1

Link2

Fotogalerija

  • ''Hmm...Mljac!'' - rekle bi mnoge žene

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika