19.03.2007. / 11:06

Autor: Berislav Jelinić

BEČ

Zagorec odgodio tiskovnu konferenciju

Konferencija za novinare prebačena je za srijedu, 21.ožujka ali Zagorec se neće pojaviti jer se oporavlja od boravka u pritvoru, potvrdio je njegov odvjetnički tim najavljuju mediji.

Odvjetnici Vladimira Zagorca u ponedjeljak ujutro odgodili su ranije zakazanu tiskovnu konferenciju na kojoj su trebali iznijeti Zagorčeve komentare vezane uz razvoj njegova slučaja u Austriji. Poruku o odgađanju tiskovne konferencije javili su većem broju okupljenih hrvatskih i austrijskih novinara putem dužnosnika zaduženog za odnose s javnošću u hotelu De France, u komu se konferencija trebala održati. Neki austrijski novinari sa sumnjom su dočekali takvu odluku, neformalno navodeći da se u Austriji iznimno rijetko odgađaju unaprijed zakazane tiskovne konferencije. Neki pak tvrde da se radilo o potezu koji se mogao očekivati, jer Zagorec zapravo nema što novo za reći, a eventualnim pojavljivanjem pred novinarima njegovi odvjetnici mogli bi biti suočeni sa brojnim neugodnim pitanjima.

Zagorčevi odvjetnici najavili su da će se konferencija održati u srijedu 21. ožujka, ali na njoj se neće pojaviti Zagorec jer se oporavlja od boravka u pritvoru.



Vezane vijesti

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Zatvaranje EU-a na duže vrijeme

Visoki poljski državni dužnosnici izrazili su u ponedjeljak u Splitu na konferenciji "Regionalni razvoj i fondovi Europske unije - prijenos znanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika