19.03.2007. / 13:54

Autor: Stjepan Marković

HRVATSKA

Za ravnatelja HRT-a 11 Kandidata

Za ravnatelja HRT natjecat će se 11 kandidata čije su prijave prihvaćene od ukupno 22 prijave koje su poslane. Na sjednici Vijeća HRT-a koja se održava u ponedjeljak 19. ožujka odlučit će se o terminima razgovora kandidata sa Vijećem. Kako je već najavio predsjednik Vijeća HRT-a Zdenko Ljevak razgovori s njima mogli bi potrajati najmanje dva dana. Na razgovor će biti pozvani Andrea Feldman, Nikola Kristić, Nikša Sviličić, Vanja Sutlić, Davor Kovačević, Mile Pešorda, Marijan Kostrenčić, Darko Staklenac, Ante Rončević, Branimir Ježić i Vjekoslav Krsnik. Vijeće će napraviti plan i program razgovora s kandidatima, koji bi trebali početi tjedan kasnije, 26. ožujka.

Moguće je da netko od ovih kandidata otpadne iz natjecanja prilikom čitanja životopisa koje je najavljeno za ponedjeljak 19. ožujka popodne. Prethodnih 11 kandidata nisu prošli prvi krug zbog loše ili nepotpune dokumentacije.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika