20.03.2007. / 10:39

Autor: Stjepan Marković

KARLOVAC

Obitelj Martinović želi nagodbu s Karlovačkom pivovarom

Obitelj jučer preminuloga Zdravka Martinovića pokušat će se nagoditi s Karlovačkom pivovarom prije nego što podignu tužbu, javlja Index.hr. "Čovjek je tek preminuo, tako da se sada teško može govoriti o tome u kojem će smjeru slučaj ići dalje, dok se stvari ne srede. No, u svakom slučaju obitelj će se prije svega pokušati nagoditi za eventualnu novčanu naknadu s Karlovačkom pivovarom. U slučaju da iz Karlovačke pivovare odbiju nagodbu, oštećenici će pokrenuti sudsku tužbu. Istraga je tek otvorena, a u srijedu su sljedeća saslušanja.", rekla je Sanja Ormuž iz odvjetničkog ureda Nobilo, koju je angažirala obitelji Martinović u slučaju protiv Karlovačke pivovare. Ona je dodala da prema njenim informacijama nitko iz Karlovačke pivovare nije kontaktirao obitelj njenih klijenata. Odvjetnica Ormuž je izjavila da osobno ne vjeruje da će pivovara pristati na nagodbu, te da će obitelj Martinović kad se oporavi od šoka razmisliti o budući potezima. "Ne mogu tvrditi za sigurno, no mislim da osim onog javnog priznavanja krivnje na televiziji, nitko iz Karlovačke pivovare nije poduzeo nikakve druge radnje kojima bi obitelji izrazili žaljenje. S obzirom na šok obitelji nakon stradavanja njhova bliskog člana, na njegovo dosadašnje stanje i činjenicu da su cijelo vrijeme bili uz njega u bolnici, nemam nikakvu informaciju da im se itko iz Karlovačke pivovare do sada obratio.", kaže Ormuž.

Monique Peters, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare, je u kratkom priopćenju izjavila: "Željela bih osobno kao i u ime Karlovačke pivovare izraziti najdublju sućut obitelji i prijateljima g. Martinovića."

Martinović je preminuo nakon trovanja ugljičnim dioksidom kojim se otrovao dok je šetao psa pokraj potoka Grabica u koji je Karlovačka pivovara ispuštala CO2. Nakon nesreće je pokrenuta istraga i podignuta prijava protiv Karlovačke pivovare i odgovornih zaposlenika.

Vezane vijesti

Medijska kampanja

Medijska kampanja

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pozvala je sa središnjeg skupa za VII. izbornu jedinicu održanog sinoć u Karlovcu birače da daju svoj glas HDZ-u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika