21.03.2007. / 09:46

Autor: Nina Tomljanović

OSIJEK

Otmica povezana sa slučajem ''selotejp''?

Nije za sada poznato da li je otmica povezana s Arambašićevim zastupanjem Getoš Magdić u slučaju ''selotejp'', a neslužbeno se doznaje da bi se moglo raditi i o nezadovoljnom klijentu

U Osijeku je u utorak, 20.ožujka oko 10 sati u odvjetničkom uredu 50-godišnji V.T oteo dvije muške osobe, od kojih se jedna osoba povezuje kao sin odvjetnika Radoslava Arambašića, koji je do nedavno zastupao Gordanu Getoš Magdić u slučaju ''selotejp''.

Za oba zatočenika otmičar je prvotno zatražio otkupninu, ali jednog od njih odlučio je pustiti naknadno zbog lošeg zdravstvenog stanja, dok je drugog zadržao u zatočeništvu inzistirajući na otkupnini, te potom prijeteći njegovim ubojstvom u slučaju neisplate tražene otkupnine.
Odvjetnik Arambašić prijetnje je shvatio ozbiljno, te je isplatio traženu zasad nepoznatu svotu novca.

"Nakon što je udovoljeno njegovom zahtjevu, počinitelj je na širem području grada žrtvu pustio na slobodu nakon čega je lišen slobode od strane pripadnika Specijalne jedinice osječke policije. Počinitelj nije stigao pružiti otpor i kod njega je pronađen pištolj i cjelokupni iznos otkupnine", stoji u priopćenju PU osječko-baranjske, koje prenosi Dnevnik.hr.

Nije za sada poznato da li je otmica povezana s Arambašićevim zastupanjem Getoš Magdić u slučaju ''selotejp'', a neslužbeno se doznaje da bi se moglo raditi i o nezadovoljnom klijentu.



Vezane vijesti

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Predstavljena internetska stranica o komarcima

Na Odjelu za biologiju osječkoga Sveučilšta Josipa Jurja Strossmayera danas je predstavljena internetska stranica o komarcima u Osijeku. Pročelnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika