26.03.2007. / 19:57

Autor: Stjepan Marković

HRVATSKA

Urednici Business.hr-a u policiji zbog Kadijevića

Policija će pozvati na informativni razgovor urednike portala business.hr kako bi se razjasnile okolnosti i ispitala vjerodostojnost intervjua koji je tom portalu dao Veljko Kadijević, rekao je glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun. Mehun je dodao da će policija primjenjivati sve zakonske odredbe koje nalaže takav postupak. Protiv bivšeg zapovjednika Jugoslavenske narodne armije (JNA) umirovljenog generala Veljka Kadijevića Hrvatska je raspisala međunarodnu tjeralicu zbog ratnih zločina u Vukovaru.

Business.hr je na svom portalu objavio u ponedjeljak intervju s Kadijevićem koji je napravljen telefonski. U tom intervjuu se navodi da se Kadijević ne boji hrvatskog pravosuđa te da ima imunitet od progona ili izručenja koje je stekao sudjelujući u iračkome ratu kao savjetnik. U intervjuu je Kadijević žestoko kritizirao predsjednika Stjepana Mesića, dok je zauzvrat hvalio prvoga hrvatskog predsjednika, pokojnoga Franju Tuđmana.

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika