29.03.2007. / 12:50

Autor: Oliver Miladić

Izbjegnut pokušaj otmice Paxa

Spriječen je pokušaj otmice malog Paxa kojeg je zločinačka skupina čekala u americi, sa namjerom da traže 100 milijuna dolara za otkup.

Taman je Angelina sredila sve što je bilo potrebno za posvojenje Paxa i njegovo dovođenje iz Vijetnama u SAD, a već je upala u mnoge probleme. Već se spominjala bojazan od mogućnosti htijenja Paxove majke koju nisu mogli naći te koja bi mogla jednog dana zatražiti povratak svojeg sina, no zadesili su ju veći problemi. Srećom, izbjegli su ih, no otmica Paxa je visila u zraku.
Magazin Life & Style objavio je informacije koje je otkrio neimenovani izAvor blizak zaštitarskom timu Angeline i Brada kojekažu da su zaštitari saznali za planirani pokušaj otmice trogodišnjeg Paxa odmah nakon dolaska u SAD od strane kriminalaca koji su poznati po prijašnjim sličnim radnjama. ''Oni su vrlo vješti operativci koji imaju malo suosjećanja za ljudski život'', navodi Lyfe & Style te dotični izvor nadalje objašnjava; ''Vodeći ljudi iz te bande naručili su otmicu od svojih članova iz LA-a, te da traže 100 milijuna dolara za otkupninu.''
Glasnogovornik Brada Pitta opovrgnuo je ove informacije, no pretpostavlja se da takav stav izvire iz daljnjih sigurnosih razloga. Spasonosne informacije o planiranoj otmici zaštitarskoj ekipi navodno su javili britanski obavještajci. Inače, Brad Pitt i Angelina Jolie su u svoj novi dom u New Orleansu uložili 500 tisuća dolara za sigurnosni sustav, te je zanimljivo da je vrlo blizu tog doma policijska stanica. Nadamo se da je sve to dovoljno za njivu sigurnost.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika