29.03.2007. / 15:13

Autor: Oliver Miladić

Legendarni film ''Goonies'' kao mjuzikl

Sjećate se ''Gooniesa'', filma koji se ucrtao u pamćenje svima koji su ga gledali, pogotovo onima koji su bili klinci u to vrijeme. E, u pripremi je mjuzikl temeljen na tom filmu.

Magazin Entertainment Weekly nedavno je intervjuirao Richarda Donnera koji im je otkrio da trenutačno radi Stephenom Spielbergom na brodvejski mjuzikl verziji ''Gooniesa''.

''Stephen i ja smo se dogovorili oko svega te sam vrlo uzbuđen oko tog projekta'', objašnjava Donner, dok oko zamisli o mogućem nastavku igranog filma odgovara; ''Nikad nismo imali odgovarajući scenarij. Pokušali smo nekoliko puta, no bez rezultata - jednostavno nije išlo.'' Baš šteta! Mnogo je nas koji obožavaju taj film, pa možda je to razlog što nastavak nije realiziran - jer je film precijelovit i predobar da mu uopće treba takav nastavak. No, ako se slažete, mogli bi svi ti producenti obratiti pozornost na produkciju sličnih zanimljivih i originalnih filmova pustolovine, a ne svako malo obrađivati stare hitove u mjuzikle od kojih ostatak svijeta neće imati ni priliku vidjeti. Ok, za one koji nisu neki obožavatelji mjuzikla, onda za njih i nije neki propust.

A svim novopečenim klincima preporučujem da pogledaju ovo remek djelo, nakon čega će zasigurno brzo zaboraviti na Harryja Pottera i slične kopije.

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika