29.03.2007. / 19:06

Autor: Goran Jurić

TELEVIZIJA

O S-300 u Kontaktu

U večerašnjem 'Kontaktu' na Novoj TV u kojem se raspravljalo o sustavu S-300 - bivši ministar obrane, Pavao Miljavac, izjavio je kako je Vladimir Zagorec na sjednici Vijeća obrane i nacionalne sigurnosti potvrdio da sustav S-300 nije plaćen, čime izjave Vladimira Zagorca dane austrijskoj televiziji i novinama, a u kojima tvrdi da je proces protiv njega pokrenut kako bi ga Hrvatska diskreditirala pošto je on jedini svjedok da je sustav S-300 isporučen, gube smisao.

U emisiji su gostovali Zvonko Zubak, poduzetnik; Damir Kajin, zastupnik IDS-a; Berislav Jelinić, novinar Nacionala i Zlatko Gareljić bivši zamjenik ministrice obrane.

U emisiju se telefonski javio i Ćiro Blažević koji je optužio Damira Kajina da mu je "Udba u glavi", te da je "... antihrvatski elemenat kada se usudi Tuđmana koji je stvorio državu i omogućio mu da danas sjedi u saboru, ovako javno prozivati...".

Iako je tema emisije bio sustav S-300 i dug države prema Zvonku Zubaku koji iznosi preko 200 milijuna kuna, Damir Kajin nikako nije mogao prestati pričati o Luki Rajiću i prodaji Dukata Lactalisu.

Vezane vijesti

Suđenje Zagorcu za obnovu Šporerove vikendice ponovno krenulo ispočetka

Suđenje Zagorcu za obnovu Šporerove vikendice ponovno krenulo ispočetka

Suđenje bivšem generalu i pomoćniku ministra obrane Vladimiru Zagorcu i ostalima optuženima za nezakonitu obnovu vikendice bivšeg potpredsjednika… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika