02.04.2007. / 11:40

Autor: Martina Zeković

PRVI APRIL

Najuspješnije prvoaprilske šale

I dok su najuspješnije slovenske prvoaprilske šale bile vijest da će bogati Amerikanac Donald Trump investirati 60 milijuna eura u gradnju najveće piramide na svijetu u kojoj će, blizu slovenskog gradića Ajdovščina, smjestiti europski aeronautički muzej, te informacija da bivši predsjednik Milan Kučan osniva vlastitu političku stranku, u Hrvatskoj su najpopularnije bile najava odlaska iz politike Vesne Škare-Ožbolt i ostavka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Predsjednica DC-a napisala je na blogu da joj je teško jer joj HDZ “plaši ljude” i “ucjenjuje ih da se maknu iz DC-a.” “Intervjui mi se cenzuriraju čim nešto argumentirano kažem protiv Sanadera... Umorna sam i dosta mi je stvarno ove borbe...". Kako bi sve bilo što uvjerljivije Vesna Škare Ožbolt se požalila na rejting DC-a: prema istraživanju agencije Mediana, DC je u ožujku imao samo 1,1 posto glasova.

Gradonačelnik Milan Bandić u razgovoru za Javno.hr, objavljenom 1. travnja, izjavio je da će u ponedjeljak dati ostavku. Objašnjenje razloga ovakve odluke najavio je za press konferenciju koja bi se trebala održati u ponedjeljak...

Osječki gradonačelnik Anto Đapić najavio je pak kako će Rolling Stonesi 12. srpnja nastupiti u Osijeku, a ne u Zagrebu. Mnogi su se obožavatelji ponadali, te Đapića zasuli hvalospjevima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika