03.04.2007. / 13:32

Autor: Melisa Skender

Kolumne

Konačni obračun Alke Vuice sa Severinom

U svojoj tjednoj kolumni za Exru Alka Vuica piše kako je bila u šoku i nevjerici kad je u prošlom broju pročitala intervju sa Severinom te kako joj je vlasnik NCL Media Grupe Ivo Pukanić, od milja zvani Puki, objasnio načela demokracije

Alka Vuica zaprepastila se kad je u prošlom broju Extre pročitala razgovor koji je Zrinka Ferina, glavna urednica Extre, vodila sa Severinom Vučković. Nitko ju naime nije obavijestio o sadržaju tog intervjua u kojem 'Severina uzvraća udarac' ne štedeći pri tom ni Alku, ni Miu Begović, Radeljaka, pa čak ni pokojnu Enu Begović.

Uzrujana zbog, kako je napisala u svojoj kolumni: 'šamarčine u svojoj vlastitoj kući', nazvala je Ivu Pukanića, direktora i vlasnika NCL Media Grupe pod čijim okriljem izlazi i Extra.

"Puki je rekao da smo mi jednostavno demokratska redakcija, da me Zrile trebala obavijestiti, ali nije morala. 'Show must go on', rekao mi je kad sam ga upitala što da radim, 'Izvrijeđaj i ti nju!'". Slijedeći takav naputak Alka se u svojoj novoj kolumni prisjetila kako je upoznala Severinu, bila njezino rame za plakanje te kako je splitsku pjevačicu cijenila kao posebnu, lijepu i talentiranu ratnicu - iako je za njezin ukus suviše često "mijenjala ratničke boje".

"Pametniji uvijek popušta, govorili su mi kad sam bila mlada. Međutim, moja generacija je izmislila repliku na tu rečenicu, koja kaže: 'Kad bi pametniji uvijek popuštali, svijetom bi samo budale vladale!'"

Konačni okršaj Alke Vuice sa Severinom pročitajte u njezinoj kolumni i u novom broju Extre.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika